زندگی نامه
1. اینجانب میر محمود موسوی فرزند میر علی اکبر به سال 1344 شمسی در روستای «زاویه سفلی» از توابع شهرستان «چالدارن آذربایجان غربی» چشم به جهان گشودم. تحصیلات دوره ابتدائی را در همان محل به پایان بردم. دوره راهنمائی را در شهرستان خوی و دبیرستان را همزمان با دروس حوزوی در تهران به پایان رساندم. به سال 1361 در مدرسه «طالبیه تبریز» مشغول دروس حوزوی شدم و از سال 1362 تا 1365 در مدرسه «شیخ عبدالحسین» تهران مقدمات و بخشی از سطح یک حوزه را نزد اساتیدی همچون زنده یاد استاد سیّد مهدی دروازه ای فرا گرفتم و از سال 1365 تا 1370 در مدرسه «مروی تهران» نزد اساتید محترم دکتر طبرستانی و آیةالله مهدوی کنی و آیةالله جعفری اراکی سطح دو را به پایان رساندم.
سال 1370 شمسی وارد حوزه علمّیه قم شدم و از محضر اساتید محترم: « آیة الله مصطفی اعتمادى» و « آیةالله محسن دوزدوزانی» رسائل، مکاسب و کفایة الاصول را استفاده کردم. سپس از دروس خارج فقه و اصول و تفسیر آیات عظام: « آیةالله جعفر سبحانى»، «مرحوم آیةالله میرزا جواد تبریزى»، « آیةالله جوادی آملى»، « آیةالله فاضل لنکرانى»، « آیةالله مکارم شیرازی» و « آیةالله محمّد مؤمن» بهره بردم. در همین سالها از سال 1372 همراه درس و بحث، وارد کار پژوهشی شدم و از راهنمائی های آقای «علی رفیعی علامرودشتی» سود بردم و مشغول تهیّه مقالاتی در خصوص معرفی کتابخانه های بزرگ جهان شدم، حاصل آن، مقالات گوناگونی است که در فصلنامه میراث شهاب کتابخانه حضرت آیت الله العظمی مرعشی نجفی (ره) به چاپ رسیده است.
سپس از محضر حجة الاسلام آقای دکتر سیّد محمود مرعشی و آقای سید محمد اصفیائی در زمینه نسخه پژوهی و فهرست نگاری نسخه های خطّی استفاده برده و مشغول فهرست نگاری نسخه های خطی شدم، حاصل آن تاکنون چندین جلد فهرست است که پنج جلد آن به صورت گروهی (28 - 32) و چهار جلد آن (33 - 37 - 39- 42) و فهرست آثار دست نویس شیخ بهاءالدّین محمّد عاملی و آثار دست نویس شیخ طوسی، محمّد بن حسن، زیر نظر حجة الاسلام آقای دکتر سیّد محمود مرعشی تدوین شده است. در کنار فهرست نگاری نسخه های خطی به تصحیح و تحقیق برخی رساله های خطی پرداختم که همراه مقالاتی چند در موضوعات گوناگون در منشورات کتابخانه بزرگ حضرت آیت الله مرعشی نجفی (ره) به چاپ رسیده اند. آخرین اثری که از اینجانب به سال 1392 چاپ و نشر یافت، راهنمای جامع کتاب گرانسنگ ریحانة الأدب فی تراجم المعروفین بالکنیة و اللقب، تألیف آیةالله محمّد علی مدرّس خیابانی تبریزی است که در 952 صفحه شامل نمایه های نه گانه(فهارس مترجمین، کتابها، اسامی اشخاص، اماکن،فرق و قبایل، مدافن، تصاویر اشخاص، تصاویر خطوط و ماده تاریخ) با همیاری اعضای خانواده به انجام رسیده است.